RMMICT@FACEBOOK

Selasa, Januari 12, 2010

Dulu dan Sekarang

Sekadar hiburan..
dulu : "baik kau berambus dari rumah ini, habiskan beras je"
skang : "better ko blah r wei, ddk sini pn habiskan bandwidth aku je"

dulu : "sampai hati kau menconteng arang di muka bapak"
skang : "sampai ati ko tak jd follower blog bapak"

dulu : "anak saya dah berjaya masuk universiti"
skang : "anak uncle dh dpt masuk AF"

dulu : "alhamdulillah, anak mak dpt pangkat 1"
skang : "alhamdulillah, ramainya pengunjung blog anak mak ni"

dulu : "kena hantar kad jemputan pada kawan-kawan ni"
skang : "xyah antar pn, snap -> upload -> tag [facebook]"

dulu : "komputer ni lembab sangat, nak buat kerja pun susah"
skang : "lajunye diorang comment, kena reply ni, keje wat pasni pn xpe"

sumber enough.syok.org

2 comments :

Kata-kata Bermakna


"Inovation has nothing to do with how many R&D dollars you have. It's not about money. It's about the people you have, how you're led, and how much you get it....It's rare that you see an artist in his 30s or 40s able to really contribute something amazing- Steve Jobs"..."If you born poor, it’not your mistake. But if you die poor, it’s your mistake....I don't know' has become 'I don't know yet....Your most unhappy customers are your greatest source of learning - Bill Gates"